Auteur: Tim de Vogel

Evidence based werken

“Ik ben ontzettend trots dat wij als het enige onafhankelijke bureau bij onze eerste deelname meteen al in de top eindigen in de groep middelgrote digital agencies.”

‘Global reach met een local feel’

NEP The Netherlands, deel van een van de grootste mediatechnologiebedrijven ter wereld, zat nog in een transformatie, maar eindigde desondanks hoog in de ranking van de E100. “We zien dit als de bevestiging dat we op de goede weg zijn”, zegt managing director Arjan van Westerloo.

Digitale transformatie

Wil je de applicaties in je onderneming snel en eenvoudig integreren, dan is Alumio de partner die hier een oplossing voor heeft.

Klant centraal

IT is cruciaal en wordt steeds belangrijker. Hoe houd je in een wereld met AI en security-issues zicht op wat echt belangrijk is? Pink Elephant denkt hierop het antwoord te weten.

‘We willen álle soorten plastics recyclen’

Uit moeilijk recyclebaar plasticafval basisgrondstoffen halen, die weer kunnen worden gebruikt in de chemie. Shell Chemicals Europe opent volgend jaar als eerste hiervoor een fabriek in Moerdijk. Dit opent de weg naar een ‘netto-nul chemische industrie’.

Verantwoord blijven beleggen, ook in ’24

Het gaat de pensioenuitvoerder Aegon Cappital uiteraard allereerst om het waarborgen van een goed pensioen voor zijn klanten. “Maar wat heb je aan een goed pensioen als de wereld om je heen kapotgaat? Daarom moeten wij er soms voor kiezen om nieuwe koersen te varen.”

‘AI helpt klanten beter produceren’

Innovatie is altijd de drijvende kracht geweest van TKH Group. Nu, dankzij de opkomst van AI, kunnen weer nieuwe softwaretoepassingen worden ontwikkeld, waarmee de klanten van dit bedrijf nog beter hun processen kunnen beheersen en betere producten kunnen maken.

Van fullservice naar specialisme

Al een aantal jaren behoort Bitfactory tot de top van de middelgrote digital agencies. Nu is het tijd voor groei en superspecialisatie. Bitfactory neemt afscheid van de volledige fullservice-propositie en introduceert twee specialistische tech-powerhouses.

Jobmarketing

“Het best bewaarde geheim van Nederland”, zo omschrijft Gerard-Jan van Wageningen, COO, de activiteiten van HROffice en AdverOnline.

Het eerste bedrijf biedt geavanceerde hr-software aan, terwijl het tweede gespecialiseerd is in jobmarketing, wat neerkomt op het verbinden van werkgevers met talentvolle kandidaten. Met een team van 75 professionals, werkzaam vanuit Haarlem en Utrecht, leggen beide bedrijven de nadruk op hoogwaardige dienstverlening, snelle respons en nauwe samenwerking met opdrachtgevers.

Van Wageningen: “HROffice concentreert zich op recruitment, workforcemanagement voor zowel vast als flexibel personeel en contracting software voor freelancers. Daarnaast heeft AdverOnline een vruchtbare samenwerking met mediabedrijf Initiative. Deze samenwerking stelt ons in staat om de jobmarketing en employerbranding te verzorgen voor diverse overheidsinstanties, variërend van de Belastingdienst en DJI tot gemeenten, provincies en ministeries.”

Op het terrein van freelance heeft het bedrijf een ‘one stop shop voor freelancers’ ontwikkeld in samenwerking met Younited. “Hier zijn we uniek in”, zegt Van Wageningen. “We bieden het hele palet aan: administratie, contracting, screening, urenregistratie, facturatie en een marktplaats waar zzp’ers en opdrachtgevers elkaar kunnen vinden. Ik ben ervan overtuigd dat dit de Nederlandse markt zal transformeren.”

Hij besluit: “Om onze ambitieuze doelen te verwezenlijken, hebben we strategische samenwerkingen opgebouwd met gerenommeerde bedrijven, zoals Ceva Logistics, Bol.com, Indeed en LinkedIn, SD Worx en RGF Staffing. Deze samenwerkingen zijn van cruciaal belang voor onze voortdurende relevantie in de markt.”

‘SalarFusion is klaar voor de toekomst!’

Wie een salarisadministratie voert, weet dat deze materie steeds complexer wordt. Juist daarom hebben de makers van SalarFusion ervoor gekozen om het pakket zo eenvoudig mogelijk te houden. Hierbij wordt gebruikgemaakt van expertise die in de afgelopen tientallen jaren is opgebouwd.

‘Duurzaamheid is verweven in ons DNA’

Nyenrode Business Universiteit staat bekend als een van de meest hoogstaande opleidingsinstituten van Nederland. Maar de reputatie kan nóg beter, vindt de universiteit, zeker als het gaat om de aandacht voor duurzaamheid.

Verdiep je nú in nieuw pensioenstelsel!

Het nieuwe Nederlandse pensioenstelsel treedt per 1 juli dit jaar in werking. Vervolgens moeten voor 1 januari 2028 alle pensioenregelingen aangepast zijn. “Dit lijkt ver weg, maar je moet nú in actie komen!”