Auteur: Raymond Krul

Architecten van schaalbare groei

In een wereld waar groei vaak geassocieerd wordt met volume, bekijkt RocketX de zaken anders. Volgens Fabian van Hoegee en Claudia Verbeek draait het om schaalbaarheid en het totale plaatje. “Om impact te maken, moet je strategisch meedenken én operationeel aan de bak.”

De kracht van een ecosysteem

Full service digitale bureaugroep 4NG heet nu Conclusion Experience. Voor algemeen directeur Michiel Kroeks weerspiegelt de nieuwe naam het complete end-to-endaanbod dat het Conclusion-ecosysteem klanten te bieden heeft.

Technisch DNA

De digitale slagkracht vergroten door te zorgen voor een optimale gebruikservaring aan de voorkant én een soepel draaiend proces aan de achterkant. Daar is Van Ons goed in.

De kracht van het omarmen van verandering

PostNL verenigt het beste van twee werelden: enerzijds is het een logistieke gigant, anderzijds een innovatieve digitale onderneming. CDO Bart Delmulle en Directeur Digital Channels & Interactions Giseke Hopstaken spreken over de symbiose van fysiek en digitaal, en over de kracht van het omarmen van verandering.

Wendbaar powerhouse in onzekere wereld

Ook in een onzekere wereld wil Allianz een stabiel baken zijn. CEO Thom Mallant legt uit hoe de verzekeraar zich aanpast aan een snel veranderende wereld, en de daarbij behorende behoefte van de klanten.

Samen met de klant de puzzel oplossen

De ontwikkelingen in de wereld van gegevensuitwisseling gaan razendsnel, mede door aankomende EU-wetgeving. Visma Connect zit erbovenop en vertaalt ze naar praktische toepassingen voor de klant, leggen Managing Director Sander Odijk en Program Manager Elsbeth Bodde uit.

Twentse steden geven regio boost

Met de Regionale Stedelijke Investeringsagenda (RSIA) geven de steden Enschede, Hengelo en Almelo de regio Twente een flinke boost. Structurele samenwerking met het Rijk is daarbij onontbeerlijk, vinden de drie verantwoordelijke wethouders.

Koolhydraten voor je digitale team

AND Digital bouwt niet alleen mooie softwareoplossingen; het wil de kloof op het gebied van digitale vaardigheden dichten. Dat vertellen Benelux Executive Jeroen Kleinhoven en Club Executive Maaike Jamoel.

Samen ondernemen voor een betere wereld

Een duurzame toekomst bereik je alleen als je samenwerkt met medewerkers, klanten én partners, zo is de visie van fijnchemiedistributeur Caldic. VP Human Resources Femke Krabbenborg en Project leader Transformation Office Mirte Koutstaal ontvouwen de ambitieuze ESG-agenda.

Duurzaamheid, innovatie en gemak in één

BMW Financial Services Nederland zet vol in op duurzaamheid, maar op een positieve manier. De Carbon Tracker is daar een mooi voorbeeld van; een gloednieuwe app die je CO2-uitstoot eenvoudig inzichtelijk maakt en gedragsverandering stimuleert.

Integrale salesaanpak betaalt zich uit

Met een gestructureerde aanpak, nuchterheid en pragmatisme slaagt Sales Improvement Group er al bijna twintig jaar in om de resultaten van klanten drastisch te verbeteren. “We doen het samen met de klant.”

Integrale blik

Het Data & Analytics-team van Magnus Digital kenmerkt zich door een integrale blik. De consultants hebben niet alleen oog voor de techniek, maar ook voor de organisatie en processen bij de klanten.

Een informele en niet-hiërarchische organisatie. Zo typeert Han Raaijmakers Magnus Digital, waar zo’n honderd consultants werken en dat onderdeel is van Emixa. Raaijmakers is verantwoordelijk voor het Data & Analytics-team. “Met ontwikkelingen rond AI, taalmodellen en machinelearning verandert de wereld van data gigantisch snel. Onze klanten roepen onze hulp in om daar op een strategisch slimme manier mee om te gaan. We helpen klanten in de volle breedte van het data & analytics-domein, waarbij we speciale focus hebben op bepaalde markten, zoals de maakindustrie.”

Raaijmakers legt uit: “Onze consultants hebben een brede blik. Als we bij een bedrijf aan de slag gaan, onderzoeken we eerst wat de wensen en ambities voor de lange termijn zijn. Vervolgens proberen we op een natuurlijke manier aan te sluiten bij de bestaande processen. Pas dan komt de techniek om de hoek kijken en gaan we een dataplatform bouwen. Zo voorkomen we dat we een systeem bouwen dat niet aansluit op de processen van onze klant.”

Bij Magnus Digital gaan consultancy en implementatie hand in hand. Raaijmakers: “Door onze bedrijfscultuur krijgen mensen snel verantwoordelijkheid. We horen vaak van onze klanten terug dat zij dat ook waarderen. Ze zien dat onze mensen zaken niet op hun beloop laten, maar zelf initiatief nemen. Ons motto is dat we schouder aan schouder met klanten aan projecten werken. Alleen dan kun je in onze visie tot optimale dataoplossingen komen.”