Auteur: Mels Dees

‘Onze klanten denken in generaties’

Eigendomsoverdracht is een belangrijk vraagstuk voor familiebedrijven. Van Lanschot Kempen biedt op verschillende momenten in dat proces ondersteuning. “We komen daarbij in een steeds vroeger stadium bij onze klanten aan tafel.”

Nieuwe activiteit

Gomes groeide van transportfirma uit tot een grote dealer van Mercedes-Benz. Terwijl de vierde generatie start in het bedrijf, breidt Gomes de activiteiten uit: het importeert VOYAH-personenwagens.

“We openen nieuwe speelvelden”

Door unieke innovaties veroverde mediabureau Havas een positie midden in de leefwereld van doelgroepen. Met het toonaangevende Meaningful Brands-onderzoek en een globale aanwezigheid brengt Havas merken en passies van mensen bij elkaar.

Een breed netwerk van sterke publishers

Beursanalisten worstelen er nog vaak mee: wat is Azerion nu eigenlijk? Een game-ontwikkelaar of mediaonderneming? Het is een advertentietechnologiebedrijf. Met enerzijds nog steeds de games waarmee het begon en met anderzijds een rijk netwerk aan publishers voor wie het de monetization van hun content verzorgt.

Warm partnership

Te vaak vormt de IT-omgeving een bron van ergernis binnen bedrijven. IT Synergy neemt die frustraties weg met een hecht en divers team dat een echte partner wil zijn voor de klant.

Echte merkenbouwers

Een merkstrategie kan alleen succesvol zijn door onder de huid van de klant te kruipen, weten ze bij NSC. “Samen met de klant jagen we groei aan.”

‘Wij ontzorgen installateurs maximaal’

‘Samen werken aan 100% duurzaam’ is de missie van de elektrotechnische groothandel Rexel. “Ons streven is installerend Nederland maximaal te ondersteunen in het verduurzamen van woningen en bedrijfspanden in Nederland.”

‘We zetten steeds de mens centraal’

In Nederland is 50% van de verkochte Volvo’s volledig elektrisch, naast plug-in- en mild hybrides. Volgend jaar zal de traditionele verbrandingsmotor in de minderheid zijn. “Nieuwe modellen, aantrekkelijke (private) leasing en abonnementen maken elektrisch rijden betaalbaar.”

‘Wij maken zorgeloos autoladen mogelijk’

“Het is nu tijd voor een ‘new wave’ op het gebied van laden”, is de overtuiging van leasemaatschappij en mobiliteitsprovider Athlon. “Wij spelen een cruciale rol in de overgang naar duurzame mobiliteit.”

Haarlemmermeer is Nederland in het klein

Voor bewoners, bedrijven, ambtenaren en lokale politici is Haarlemmermeer een geweldige gemeente. “Het is zowel dorps als stedelijk, zowel rustig als dynamisch.” Er worden de komende jaren 20.000 woningen gebouwd, maar er ontstaat ook een Central Park voor nóg meer groen.

De meest persoonlijke mobiliteitsprovider

De beleving van mobiliteit is volop in beweging. Dat geldt ook voor de leasemarkt, merkt de directie van BMW Financial Services | Alphabet. Elektrificatie, verduurzaming en flexibilisering brengen een transitie met zich mee. “Wij ontzorgen onze klanten en nemen hun onzekerheid weg.”

Verduurzaming vanuit sociaal perspectief

Samen met klanten en partners wil CSU het schoonmaken verduurzamen. Dat gaat verder dan vergroenen alleen. “Als familiebedrijf is het sociale aspect minstens zo belangrijk. Beide thema’s zorgen voor rentmeesterschap.”