Auteur: Eduard Voorn

Eduard Voorn

‘Groei mee met Aartsen’

Aartsen is een grote speler in de wereld van groente en fruit. De ambitie van het 117 jaar oude handelshuis uit Breda is om te accelereren. Om die groei te kunnen realiseren, is het familiebedrijf continu op zoek naar ambitieuze, jonge toekomstige collega’s met passie voor internationale handel.

‘Toekomstige workforce focust op skills’

“Energietransitie, klimaatverandering, cybercrime en geopolitieke conflicten; bedrijven hebben met impactvolle ontwikkelingen te maken. Daar moeten zij zich op aanpassen.” Een gesprek met Michiel van Meer, CHRO van Aon Nederland, over risicoprofielen en de gevolgen voor de humanresourcesstrategie van bedrijven.

‘Samen bouwen aan een nog mooier a.s.r.’

Verzekeringsmaatschappij a.s.r. staat voor een geweldige uitdaging: de integratie van Aegon Nederland binnen a.s.r.
Een complex proces, dat de komende tijd best wat gaat vragen van de medewerkers. “We omarmen verschillen en bouwen zo aan een nog mooier a.s.r.”

Veerkrachtige medewerkers zijn cruciaal

In turbulente tijden is het belangrijk dat organisaties beschikken over veerkrachtig personeel. Daarom stelt verzekeringsmakelaar en risicoadviseur Aon alles in het werk om een veilige omgeving te creëren waar diversiteit, gelijkheid en inclusie onderdeel zijn van de cultuur.

SEO verandert Verandering realiseren met specialisten

Handpicked agencies heeft grote ambities. De bureaugroep van tien gespecialiseerde digital agencies volgt een afwijkende route naar groei. Onafhankelijk op eigen kracht, met behoud van gespecialiseerde bureaus en een schaalbaar model voor het gezamenlijk bedienen van opdrachtgevers met discipline-overstijgende vraagstukken.

Caldic, een multinational in wording

Het Rotterdamse Caldic is een echte ‘groeimachine’. De fijnchemiedistributeur groeide dit jaar in twee grote stappen naar een omzet van rond de 3 miljard euro. Voor volgend jaar, ondanks de gure economische tijd, verwacht Caldic zich verder te ontwikkelen tot een multinational door overnames en autonome groei.

Zelfontwikkelde software maakt coeo flexibel

In een korte periode positioneerde coeo zich als dé creditmanagementorganisatie van Nederland. De eigen ontwikkelde incassosoftware en werken vanuit data vergroot de service en leidt tot tevreden opdrachtgevers en klanten. Coeo’s ambitie reikt verder; Europa lonkt. Het nieuwe management en directie richt zich op de volgende stappen.

Dura Vermeer is werkgever met betekenis

Het is niet zomaar een familiebedrijf, maar een familiebedrijf dat meebeweegt op maatschappelijke ontwikkelingen. Bij Dura Vermeer – 167 jaar oud – geloven ze dat dit de manier is om betekenis te bieden, om zo talent te binden en te boeien. “Goed werkgeverschap is de wereld beter achterlaten en zorg dragen voor je personeel.”

Aon investeert in vitaliteit personeel

Risicoadviseur Aon voelt zich er verantwoordelijk voor om medewerkers vitaal en weerbaar te houden. Dat vraagt om een HR-beleid waarbij veel meer naar het individu wordt gekeken. Veerkracht, flexibiliteit en duurzame inzetbaarheid zijn de kern. “Een investering in vitaliteit en inzetbaarheid van onze medewerkers is een investering in de toekomst van ons bedrijf.”

Goed management bindt en boeit

Juist in deze turbulente periode zorgt goed getraind management ervoor dat werknemers graag bij je willen werken. Binden en boeien leidt tot betere resultaten. In een wereld die steeds sneller verandert is flexibiliteit nodig om relevant te blijven.

Ultieme combi voor e-commercemarketeers

Aan de basis van een solide strategie voor bedrijfsgroei ligt de selectie van de juiste tools om met klanten in contact te komen en de customer experience te verbeteren. De best-of-breed SaaS-producten van Spotler Group bieden klanten voor ieder scenario de best mogelijke oplossing.