Richard Bordes

Richard Bordes

Functie
Lawaaimaker, Trends & Social Media Specialist
Vorige werkgever
Social media
Richard Bordes noemt zichzelf Lawaaimaker. Niet vanwege het lawaai maar juist vanwege de effecten die het teweeg kan brengen. Zonder lawaai geen verandering doordat niemand wakker wordt. En dus blijft iedereen zonder lawaaimaker slechts de gebaande paden belopen.

Vanuit visie en motivatie kan Richard Bordes vele onderwerpen op het scheidsvlak van technische ontwikkelingen en de samenleving duidelijk analyseren en helder bespreken. Denk daarbij aan onderwerpen als Het Nieuwe Werken, Marketing 3.0 en Social Media. Juist voor een verhaal met een ander geluid bent u bij hem aan het juiste adres.

Daarbij is Richard door zijn scherpte en humor de accelerator om deelnemers aan een seminar, discussie of panel uit hun schulp te halen. En daardoor krijgen bijeenkomsten met Bordes net dat beetje meer.
Richard Bordes’ visie en blik de op de continu veranderende wereld om hem heen gebruikt hij tevens in zijn marketing- en communicatie-adviezen.
Door zijn beeldende wijze van vertellen, waarbij hij met herkenbare verhalen de vinger op de zere plek weet te leggen en vooroordelen weet weg te nemen, heeft deze lawaaimaker al velen weten te boeien en op andere gedachten weten te brengen. En dat altijd met een verrassende titel én een onverwachte twist. Zo is hij ook in 2011 geëindigd bij de “33 meest eigenzinnige columnisten van Nederland”.Hij is dan ook een graag gelezen columnist in vele vakbladen.

In zijn loopbaan is Richard Bordes betrokken vele kennis- en netwerkfora. Sinds 2006 is hij lid van de Raad van Advies van de Ambassadors of Telecom, maar ook voorzitter van de medezeggenschapsraad van één van de grootste lagere scholen van Nederland. Kortom: Richard Bordes is de man die zijn brede ervaring combineert met een vlotte babbel en zo uw event net dat beetje extra geeft.

Specialties

Kijk voor meer informatie eens op zijn eigen Facebook website waar u ook de blogs, tweets en andere informatie van Lawaaimaker terug vindt.

http://facebook.lawaaimaker.nl.