Louis Rustenhoven

Louis Rustenhoven

Functie
Chairman of the Board
Vorige werkgever
Social media

The IT Channel Company (“TICC”) in Leusden benoemt Louis Rustenhoven tot bestuursvoorzitter. Rustenhoven treedt per 1 januari 2016 in functie. Louis Rustenhoven (43) heeft ruime ervaring in de ICT sector en heeft diverse toonaangevende directiefuncties binnen KPN bekleed, waaronder meest recentelijk als Chief Commercial Officer in de Zakelijke Markt van KPN. De overige bestuursleden zijn Joop van Voorthuijsen en Johanan Bos.

TICC heeft sinds 2012 een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. De omzet van TICC is in de afgelopen jaren gegroeid naar €45 miljoen. Het bedrijf is actief in 14 landen in West Europa, bedient meer dan 500 partners en er werken momenteel 130 medewerkers. Voor de komende jaren wordt eveneens een stevige groei verwacht.
 
Van Voorthuijsen: “Wij zijn erg blij dat Louis als bestuursvoorzitter samen met ons leiding gaat geven aan TICC. Ik ben ervan overtuigd dat hij met zijn ruime commerciële en bestuurlijke ervaring, zijn kennis van ICT, het MKB én het business partner kanaal een enorme bijdrage zal leveren aan de verdere (internationale) groei van het bedrijf”.