Hessel Kuik

Hessel Kuik

Functie
algemeen directeur
Werkgever
Vorige werkgever
Social media
Per 1 juli 2016 is Hessel Kuik aangetreden als algemeen directeur en aandeelhouder van MINOX Software en volgt daarmee Ton Janssen op.

De educatieve achtergrond en werkervaring van Hessel ligt op zowel financieel als IT gebied. Na het afronden van de masteropleiding Technische Bedrijfswetenschappen met afstudeerrichtingen IT en productie/logistiek, heeft hij de postdoctorale titel van Certified Management Accountant (CMA) behaald. Voordat Hessel  begon bij MINOX Software was hij werkzaam als senior manager bij Accenture Strategy, binnen de ‘CFO & Enterprise Value’ praktijk. Daarvoor heeft hij enige jaren gewerkt bij Protiviti Consulting, binnen de ‘Finance & Performance’ praktijk.

 

Hessel heeft projecten geleid bij onder andere Shell, ABN Amro en Nike, en ook in het MKB op het vlak van transformatie van de financiële functie, het inrichten van financiële processen, en het leveren van IT oplossingen. Hierbij heeft hij veel relevante ervaring opgedaan met onder andere systeemkoppelingen, geautomatiseerde journaalposten, en analyse en rapportage oplossingen. Hessel is bij MINOX Software medeverantwoordelijk voor het aansturen van de productontwikkeling.