Quint Wellington Redwood

Quint Wellington Redwood

Branche
ICT - Management Advies
Website
Overige informatie

De Oude Molen 1
1184 VW Amstelveen
Postadres:
Postbus 2345
1180 EH Amstelveen
Telefoon: 020-3053700

email: info@quintgroup.com

twitter:@QuintWellington

Over Quint

Quint Wellington Redwood – kortweg ‘Quint’ – is een toonaangevend, onafhankelijk managementadviesbureau dat zich volledig toelegt op het oplossen van IT-gerelateerde organisatievraagstukken. De dienstverlening is grensoverschrijdend en strekt zich uit over 49 landen en vier continenten. Quint richt zich in het bijzonder op strategie, sourcing, regie en service- en informatiemanagement, waarbij wereldwijd best practices worden ontwikkeld en geïmplementeerd.

Quint is in 1992 opgericht om organisaties te helpen meer uit hun IT te halen. Niet door meer IT toe te voegen, maar door de IT beter te organiseren. Quint’s portfolio van diensten omvat onder andere Opleiding, Consulting en Measurement en is geïntegreerd in de verschillende business- en IT-domeinen.

 

Met het motto “Dare to Challenge”, daagt Quint zichzelf en haar klanten voortdurend uit om ingrijpende prestatieverbeteringen, een betere concurrentiepositie en meer toegevoegde waarde te realiseren. Quint vindt niet alleen de organisatie van haar klanten opnieuw uit, maar ook de consultancybranche zelf!

 

Diensten

Sourcing
Sourcing is de verzamelnaam voor vele begrippen als outsourcing, insourcing, co-sourcing, right-sourcing etc.

Regie
Vrijwel iedere organisatie werkt aan, of praat over de toegevoegde waarde van IT voor de business.

IT Performance & Quality

Architectuur & Innovatie

Informatie Management
Wil een organisatie succesvol zijn, dan kan dat niet meer zonder een optimaal gebruik van de mogelijkheden die ICT biedt.