Janssen de Jong Groep

Janssen de Jong Groep

Branche
Construction
KvK nummer
17094995
Opgericht
1941
Aantal medewerkers
>1.000
Adres

Janssen de Jong Groep
Julianaplein 10a
5211 BC ’s-Hertogenbosch

Postadres:
Postbus 1819
5200 BB ’s-Hertogenbosch

Telefoon: 088-494 70 00
E-mail: info@jajo.com

Website
Social media

Over Janssen de Jong Groep

Janssen de Jong Groep Partner in de vastgoedcyclus

Janssen de Jong Groep creëert vernieuwende oplossingen voor een groeiende vraag naar flexibele, betaalbare en duurzame woningen, bedrijfshuisvesting en maatschappelijk vastgoed. De groep ontwikkelt, bouwt, renoveert, restaureert en doet onderhoud voor bedrijven, particulieren en overheden in binnen- en buitenland. Onze aanpak garandeert hoogwaardige producten en diensten die we in korte tijd en zonder zorgen voor de opdrachtgever leveren. Janssen de Jong Groep behoort tot de landelijke top van bouwbedrijven.

Bij Janssen de Jong Groep is klantgericht werken de kern: eerst luisteren naar de wensen van opdrachtgevers, gebruikers en kopers en vervolgens al het vakmanschap van onze groepsondernemingen en onze partners daarvoor inzetten. Samen realiseren we de beste huisvesting. Daarbij krijgen kleine bouwprojecten net zoveel aandacht als grootschalige gebiedsontwikkelingen.

Janssen de Jong Groep is leidend in de industriële en modulaire bouw. Tegelijkertijd investeren we in traditionele ambachten die nodig zijn voor de restauratie van cultureel erfgoed zodat het behouden blijft voor toekomstige generaties.