EY IT Advisory

EY IT Advisory

Branche
ICT - Advisory Finance - Accountancy - Corporate Finance - Tax & Legal
Aantal medewerkers
144.000 ww
Website
Overige informatie

EY IT Advisory

Bezoekadres:

Euclideslaan 1

3584 BL Utrecht

Postadres:

Postbus 3053

3502 GB Utrecht

Telefoon: 088-4073068

E-mail: advisory.web@nl.ey.com

IT Risk and Assurance

Informatietechnologie is een onmisbare component in de dagelijkse operaties en veel van de belangrijke investeringen bij veel organisaties. Recente studies tonen aan dat ICT budgetten blijven groeien en dat het IT personeel tegenwoordig een groot deel van het personeelsbestand uitmaakt. Nieuwe corporate governance-regels vragen om betrouwbare financiële verslaggeving, meer openheid en een stabiele bedrijfsvoering. Informatiesystemen spelen daarbij een belangrijke rol.

Onze professionals op het gebied van IT-risico’s en assurance helpen organisaties de uitdaging van het beheersen van IT-risico’s aan te gaan op een manier die exact is afgestemd op hun bedrijfsstrategie. Onze teams hebben uitgebreide ervaring op dit gebied en hebben de beschikking over diepgaande technische en IT-gerelateerde kennis op het gebied van risicomanagement. Deze kennis is binnen onze wereldwijde organisatie bijeengebracht zodat onze klanten en hun stakeholders er zeker van kunnen zijn dat de IT-risico’s binnen hun organisatie worden gesignaleerd, begrepen en effectief worden beheerst.

Wij bieden op maat gesneden services, van IT-risicobeoordeling en -beheersing, beveiliging en privacybewaking tot aan de evaluatie van controlesystemen met betrekking tot specifieke organisatiegerichte ERP-systemen en derden. Eerst bepalen we in overleg met u hoe we de samenwerking vorm gaan geven. Vervolgens bieden we diensten aan via onafhankelijke externe experts of door middel van een speciaal samengesteld team om de interne functies aan te vullen of te zorgen voor objectieve begeleiding.

Onze oplossingen zijn erop gericht om leiders te helpen bij de aanpak van hun kritische ICT-vraagstukken en betreffen zowel ICT-investerings- en beveiligingsstrategieën als de inzet van kostenbewuste oplossingen.

Onze vaardigheden zijn zo talrijk en breed inzetbaar als IT zelf. Onze ervaren ICT-professionals staan u graag- met hun interdisciplinaire kennis ter beschikking, of het nu gaat om ERP-systemen, certificering, gegevensanalyse of business intelligence-projecten. Zodat ICT bijdraagt aan het bedrijfseconomische succes van uw onderneming.

 

Onze diensten:

  • ERP Advisory
  • IT Assurance
  • Third Party Reporting
  • IT Effectiveness
  • IT Security
  • Information Management & Analyses Services

Program Advisory Services