EY Advisory

EY Advisory

Branche
Finance - Accountancy - Corporate Finance - Tax & Legal
Aantal medewerkers
144.000 ww
Website
Overige informatie

EY Advisory
Enterprise Intelligence

Cross Towers
Antonio Vivaldistraat 150
1083 HP Amsterdam
Telefoon: 088-407 2053

Telefoon: 088-407 1000

 E-mail: berry.diepeveen@nl.ey.com

Advisory Services

Risico’s managen…Prestaties verbeteren

Om het maximale uit uw onderneming te halen, moet uw organisatie op effectieve wijze omgaan met fundamentele uitdagingen op het gebied van risico's en prestaties. EY Advisory biedt een breed palet van diensten die u helpen de risico’s te managen en de prestaties van uw organisatie en de processen waarvoor u verantwoordelijk bent te verbeteren, tot en met de (her)inrichting van uw bedrijfsprocessen. Onze dienstverlening is gebaseerd op specialistische sectorkennis en een uitgebreid internationaal netwerk.

Of u zich nu richt op bedrijfstransformatie of op het vasthouden van resultaten, het feit dat de juiste adviseurs voor u werken, geeft zonder meer de doorslag.

Onze 20.000 professionele adviseurs wereldwijd vormen samen een van de grootste mondiale adviesnetwerken. Zij leveren uiterst ervaren multidisciplinaire teams die met onze clienten samenwerken om een gedegen klantenervaring te bieden. Daarvan staan vanuit EY Advisory België/Nederland circa 600 adviseurs tot uw dienst.

 

Wij worden door tal van prominente ondernemingen en overheden ingeschakeld voor gespecialiseerd advies en ondersteuning in ons werkgebied. Wij willen blijvend herkend worden als een topspeler in de markt die het verschil maakt voor onze cliënten, en voor de mensen die bij ons werken. Door onze inzet en onze vakkennis, en door het plezier waarmee we, samen met u als opdrachtgever, gedegen werk leveren. Uit onze werkwijze en resultaten blijkt onze filosofie: ‘Plezier in het werk leidt tot een perfect resultaat’ (Aristoteles, 384 BC – 322 BC)

 

Wij zijn ons ervan bewust dat u, om het beste uit uw organisatie te halen, behoefte heeft aan diensten die aansluiten op uw concrete vraagstukken. Wij laten u dan ook op proactieve en objectieve wijze profiteren van onze uitgebreide sectorervaring en diepgaande inhoudelijke kennis.

 

Dankzij ons sterke internationale netwerk hebben we specifieke kennis en ervaring in huis van uw sector. Zodat resulteert wat verwacht mag worden: verrassende oplossingen gebaseerd op aantoonbare uitvoerbaarheid. Alleen zo wordt het beste uit de beschikbare mensen en middelen gehaald en optimaal geprofiteerd van de kansen in de markt, nu en in de toekomst.