Vivat Verzekeringen

Vivat Verzekeringen

Branche
Verzekeringen
Website
http://www.vivat.nl
Overige informatie

Hoofdkantoor Vivat Verzekeringen

Hojel City Center

Gebouw A

Croeselaan 1

3521 BJ UTRECHT
Tel: 030-2915200

Per 1 juli 2014 zijn de verzekeringsactiviteiten van SNS REAAL gebundeld in VIVAT Verzekeringen. VIVAT Verzekeringen bestaat uit vijf verzekeringsmerken en één vermogensbeheerder: Zwitserleven, Zelf, Route Mobiel, REAAL, Proteq Dier & Zorg en ACTIAM.

Onze naam is nieuw, onze dienstverlening niet. Al honderdvijftig jaar helpen de organisaties die nu binnen VIVAT Verzekeringen gebundeld zijn, onze klanten hun financiële zelfredzaamheid te vergroten. Ontwikkeling en solidariteit waren belangrijke kernbegrippen bij onze rechtsvoorgangers. En ook vandaag zijn wij nog altijd een sociale en betrouwbare verzekeraar. Daar zijn we trots op.

Missie: financiële zelfredzaamheid

Onze merken zijn heel verschillend. Toch hebben we een gezamenlijk doel: mensen helpen bij het vergroten van hun financiële zelfredzaamheid. Daarbij zijn eenvoud en duurzaamheid de belangrijkste uitgangspunten. Open en toegankelijk. Met oog voor elkaar en de omgeving. Wij zijn een commerciële financiële dienstverlener, maar wel een met een grote mate van sociale bewogenheid.   

Visie: iedereen is anders

De samenleving is kleurrijk en divers. Mensen zijn gelijkwaardig, maar
zeker niet hetzelfde. Deze samenleving daagt ons uit te veranderen. Oog te hebben voor de individuele verschillen en dus ook verschillende behoeften van onze klanten. Daarom bieden wij met onze merken een gerichte klantbenadering voor diverse klantgroepen. Zodat we snel kunnen inspelen op klantwensen en meebewegen met de markt. Het gezamenlijk opereren vanuit VIVAT Verzekeringen combineert de voordelen van schaalgrootte met de wendbaarheid van afzonderlijke merken. Zodat flexibiliteit en beweeglijkheid gecombineerd worden met efficiency, soliditeit en betrouwbaarheid. De klant staat daadwerkelijk centraal.

C-stories

C-stories van deze company

Meer C-stories

Meer C-stories

CStories.nl is een uitgave van Adformix.
© 2018 cstories.nl - alle rechten voorbehouden.