Valtech

Valtech

Opgericht
1993
Aantal werknemers
>100
Branche
Digital Agency
Website
http://valtech.nl
Overige informatie

Kanaalweg 29

3526 KM Utrecht

 

Telefoon: 088-648 00 00

E-mail: info@valtech.nl

 

     

Valtech helpt merken wereldwijd met het creëren van inspirerende en consistente klantreizen.

 

Zo revolutioneren we de manier waarop merken met hun klanten communiceren. Klanten die een relevante en consistente klantervaring over alle beschikbare kanalen eisen, en hun verwachtingen in moordend tempo aanpassen. Merken die deze ervaring niet kunnen bieden, vallen daardoor af.

 

Deze merken verliezen hun klanten in de experience gap: het gat tussen de beste en slechtste ervaring die ze hun klanten bieden. Valtech helpt merken dit gat te dichten, en bij de digitale transformatie die hiervoor noodzakelijk is. Dat specialisme hebben we in 24 jaar opgebouwd.

Onze expertise ligt in digital marketing, data, technologie en experience design. Die disciplines komen samen in de wijze waarop we innovatieve e-commerce- en marketingplatformen bouwen en optimaliseren. En klantgerichte nieuwe systemen en digitale services ontwikkelen.

Klanten en partners van Valtech kunnen daardoor rekenen op een wereldwijde spelbepaler met bewezen focus op doorlopende vernieuwing. Met meer dan 30 vestigingen in 15 landen, en ruim 2.200 specialisten met verdiepte kennis van elk onderdeel van het digitale spectrum.

Met die focus en expertise werken we dagelijks aan nieuwe toepassingsmogelijkheden van innovatieve technologie. Nieuwe manieren om de merkbeleving van onze klanten nog beter te laten aansluiten op de wensen en behoeftes van de veeleisende moderne consument.

Zo helpt Valtech succesvolle merken in de nieuwe digitale economie.

C-stories

C-stories van deze company

Meer C-stories

Meer C-stories

CStories.nl is een uitgave van Adformix.
© 2018 cstories.nl - alle rechten voorbehouden.