SAP Nederland B.V.

SAP Nederland B.V.

Opgericht
1987
Branche
ICT
Website
http://www.sap.com
Overige informatie
Amerikastraat 10
5232 BE 's-Hertogenbosch
(Industrieterrein Soetelieve/De Herven)
Telefoon: 073-6457500

K.v.K. ‘s-Hertogenbosch nr. 16053535
Als marktleider op het gebied van bedrijfssoftware helpt SAP (NYSE: SAP) bedrijven van elke omvang in elke branche "best-run businesses" te worden. SAP (Systemen, Applicaties en Producten in gegevensverwerking) werd opgericht in 1972 en kent inmiddels een rijke

historie op het gebied van innovatie en groei. Tegenwoordig heeft SAP in meer dan 50 landen over de hele wereld ocaties voor verkoop en ontwikkeling. Dankzij de toepassingen en services van SAP kunnen meer dan 109,000 klanten wereldwijd winstgevend opereren, zich direct aan nieuwe ontwikkelingen aanpassen en constant blijven groeien.

 

Van backoffice tot directie, van magazijn tot etalage en van desktop tot mobiele toepassingen: SAP laat mensen en organisaties efficiënter samenwerken. En door bedrijfsinzichten effectiever in te zetten blijven ze de concurrentie steeds een stap voor. Dit doen we door onze software op steeds grotere schaal beschikbaar te stellen: via installaties op locatie, implementaties on demand en via mobile devices.

 

Wij geloven dat de kracht van onze mensen, producten en partners sterkere groei oplevert en meerwaarde creëert voor onze klanten, SAP en uiteindelijk zelfs op grote schaal voor de hele economie.

 

Onze missie is om bedrijven van uiteenlopende omvang uit alle branches te helpen "best-run businesses" te worden. Onze visie is om dit ook op wereldwijde schaal toe te passen.

 

SAP Nederland B.V. is opgericht in 1987 en is gevestigd in 's-Hertogenbosch.

C-stories

C-stories van deze company

Meer C-stories

Meer C-stories

CStories.nl is een uitgave van Adformix.
© 2018 cstories.nl - alle rechten voorbehouden.