Conclusion Digital

Conclusion Digital

Website
http://www.digital.conclusion.nl
Overige informatie

Bezoekadres Amsterdam

Conclusion Digital

Kraanspoor 12, 1033 SE Amsterdam

Telefoon: (020) 422 23 83

Email: jborst@conclusion.nl

 

Bezoekadres Utrecht
Herculesplein 80 (18e verdieping)
3584 AA Utrecht
Telefoon: +31 30 219 3800


Bezoekadres Heerlen
Smart Services Campus
Oude Lindestraat
6411 EJ Heerlen

 

Postadres algemeen
Postbus 85030 
3508 AA Utrecht

 

www.twitter.com/conclusion_dgtl

 

www.facebook.com/digital.conclusion

 

www.instagram.com/conclusion_digital

Conclusion Digital is een Full Circle Digital agency, gevestigd in Amsterdam, Utrecht en Heerlen.  


Wij helpen organisaties een antwoord te formuleren op de snelle opmars van digitale start-ups en disruptors. Wij zorgen voor een digitale transformatie die opdrachtgevers in staat stelt om te overleven of zelfs een sterkere marktpositie te veroveren.
 

Conclusion Digital helpt organisaties een antwoord te formuleren op de snelle opmars van digitale start-ups en disruptors. Conclusion Digital zorgt voor een digitale transformatie die opdrachtgevers in staat stelt om te overleven of zelfs een sterkere marktpositie te veroveren. Conclusion Digital heeft vestigingen in Amsterdam, Utrecht en Heerlen.

Ons team bestaat uit ruim 100 professionals: creatieve strategen, concept denkers, user experience (UX) consultants, user interface (UI) en visual designers, media-, marketing- en business consultants, project managers, web developers, mobile developers en applicatie developers.

We maken deel uit van Conclusion, wat bestaat uit zo’n 12 gespecialiseerde bedrijven met ruim 1000 professionals. Die staan garant voor een keten van expertises, van IT Infrastructure en Applications tot aan Performance, Learning, Transformation, Improvement en Marketing & Communication diensten.

Die combinatie van expertise en het Conclusion netwerk is wat Conclusion Digital anders maakt: we kunnen een stap verder gaan om complexe vraagstukken het hoofd te bieden.

Waardevol voor de gebruiker
Wat we ontwikkelen toetsen we op een aantal waarden om te zorgen dat het waardevol is voor de gebruikers. Want alleen dan kan digital waardevol zijn voor uw organisatie en helpen uw doelstellingen en resultaten te bereiken.

C-stories

C-stories van deze company

Meer C-stories

Meer C-stories

CStories.nl is een uitgave van Adformix.
© 2017 cstories.nl - alle rechten voorbehouden.