Bierman Advocaten LLP

Bierman Advocaten LLP

Aantal werknemers
50
Branche
Advocatuur
Website
http://www.bierman.nl
Overige informatie

Laan van Westroijen 4

4003 AZ Tiel

Postbus 124

4000 AC Tiel

Telefoon: (0344) 67 71 88

Fax: (0344) 67 71 90

E-mail: info@bierman.nl

De circa 20 advocaten van Bierman Advocaten bieden u praktisch, persoonlijk juridisch advies en juridische bijstand. We leren uw situatie graag tot in detail kennen en komen zodoende samen met u tot een oplossing die wérkt, ook op langere termijn. Dankzij onze vele specialismen en diepgaande kennis van tal van branches zijn we u juridisch van dienst op uiteenlopende terreinen.

Vanuit ons centraal gelegen kantoor langs de A-15 in Tiel behartigen we als middelgroot advocatenkantoor in heel Nederland zaken voor ondernemers, (overheids)organisaties en particulieren. In een wereld waarin het recht doorlopend in beweging is, investeren wij in een duurzame relatie. In zaken, maar ook op andere momenten, delen we graag onze kennis en onze ervaringen.

Bierman Advocaten is de handelsnaam van Bierman Advocaten LLP. Bierman Advocaten LLP heeft haar hoofdvestiging te Tiel en is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel Midden Nederland onder nummer 55406610. Bierman Advocaten LLP is een limited liability partnership naar het recht van Engeland en Wales met zetel te 78 Portsmouth Road, Cobham, Surrey, KT11 1AN Engeland en is ingeschreven onder registratienummer OC366885.

C-stories

C-stories van deze company

Meer C-stories

Meer C-stories

CStories.nl is een uitgave van Adformix.
© 2018 cstories.nl - alle rechten voorbehouden.