ABAB

ABAB

Aantal werknemers
750
Branche
Finance - Accountancy & Advies
Website
http://www.abab.nl
Overige informatie

Bezoekadres:
Bosseweg 45
5682 PE  Best
Postadres:
Postbus 424
5680 AK  Best
Telefoon: 0499-339777

ABAB is een allround accountancy- en adviesorganisatie. Met circa 750 medewerkers werkt ABAB vanuit 19 vestigingen voor niet-beursgenoteerde ondernemingen, instellingen, organisaties uit de non-profitsector en particulieren.

 

De hoofddirectie van ABAB Groep B.V. bestaat uit mr. J.P.M. (John) Verhagen (voorzitter) en drs. J.V. (Hans) Scholten RA. ABAB Groep B.V. is georganiseerd in vier hoofdlijnen: accountants, belastingadviseurs en juristen, consultants en salaris- en personeelsdiensten.

ABAB onderscheidt zich door haar brede dienstverlening. Voor alle klanten, nationaal of internationaal en klein, middelgroot of groot, geldt dat ABAB ervoor zorgt dat zij de ondersteuning krijgen die bij hen past. De organisatie helpt haar klanten vooruit te kijken en te anticiperen op marktontwikkelingen.

 

ABAB ondersteunt haar klanten op het gebied van samenstellen van jaarrekeningen, wettelijke controles, (internationale) fiscale en juridische advisering, subsidie-advisering, salarisadministratie, personeelsadvisering, corporate finance, administratieve automatisering, ruimtelijke ordening en vastgoedadvisering, inkomens- en estateplanning, mediation en administratieve dienstverlening. 

 

ABAB kiest voor een persoonlijke relatie met haar klanten. Relatiemanagers zijn hierin de schakel tussen u en onze specialisten. Zij fungeren als sparringpartner en vertalen uw behoeften naar praktische oplossingen. Proactief handelen en met u meedenken staan hierin centraal. Zij stellen bovendien op basis van de adviesbehoefte van klanten een interdisciplinair team van specialisten samen en waarborgen de kwaliteit en doorlooptijd van kleine en grote opdrachten.

C-stories

C-stories van deze company

Meer C-stories

Meer C-stories

CStories.nl is een uitgave van Adformix.
© 2018 cstories.nl - alle rechten voorbehouden.